Hodnocení firmy NK-team CZ s.r.o. - Zábavné střílení Stříbrná Skalice

*
*
*
*
*
27 hodnocení
houfek.petr
5.6.2019
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost, ze strany organizátora maximální vstřícnost, humorné a pritom velice profesionální přístup. V maximální míře preferovana bezpečnost s přihlédnutím na to , aby to byl opravdu zážitek. Vřelé díky Petr Houfek, Praha 4

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vaclav.puta
28.10.2018
*
*
*
*
*

neochota organizátorů o navrácení alespoň části peněz,protože jsem kupón nestihl vyčerpat v časovém termínu.Musíte si na to totiž vzít dovolenou v týdnu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
NK-team CZ s.r.o. - Zábavné střílení Stříbrná Skalice
NK-team CZ s.r.o. - Zábavné střílení Stříbrná Skalice 1.11.2018

Dobrý den Vážený pane Puto. Koupil jste si voucher na Slevovém portálu, s omezenou platností do 30.9.2018. Dne 23.10. jste nám posílal email, že žádáte o vrácení peněz. Skoro měsíc po konci platnosti. Voucher jste zakoupil u jiné společnosti, jiné společnosti jste zaplatil a tato společnost nám dala peníze dle dohody. Jelikož jste voucher nevyužil, je částka, kterou dostaneme upravená. Nevíme, kde jste přišel na to, že Vám máme vrátit alespoň část peněz. Akce se vyúčtovává 10 dní po skončení. Tak bohužel a tak jsme Vám to i napsali. Pokud by jste se ozval včas bylo možné prodloužit. Ale měsíc po skončení a po uzávěrce to opravdu nejde. Psal jste, že pokud nebude po Vašem, že to zveřejníte, tak jste i udělal. Jen by mne zajímalo, jak to děláte s potravinami, které Vám projdou, či se vstupenkami do divadla když nepřijdete na představení a řešíte to měsíc po. Děkujeme za Váš komentář, mazat jej nebudeme, aby i ostatní klienti viděli, že je nutné čerpat voucher v době jeho platnosti S úctou Petr Novák

Morthy
19.8.2016
*
*
*
*
*

Skvely zivotni zazitek. 19.8 na strelnici u Pribrami. Byli jsme zde s manzelem jiz podruhe a ac jsme pokazde meli ruzne instruktory, vzdy byli maximalne profesionalni, pratelsti a vstricni!!! Mohu vsem jen doporucit jak muzum tak i zenam! Moc dekujeme za bajecny zazitek!!! KB

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
29.4.2015
*
*
*
*
*

Super

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
6.12.2014
*
*
*
*
*

Profesionální přístup pořadatelů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
21.9.2014
*
*
*
*
*

Vynikající dárek. Obdarovaný byl velice spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jan
21.8.2014
*
*
*
*
*

Musím doplnit paní ze 14.8.. Na akci přijela o 15 min později. Bez omluvy, začala vyžadovat plnění svého zážitku. Arogance od školícího byla, že jí pouze odpovídal Ano, Ne. Paní ani nestřílela střílel její přítel nebo manžel. My jsme zde byli již po několikáté a vždy OK.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hana Škrabalová
16.8.2014
*
*
*
*
*

Musím vyjádřit své rozčarování, kterého se mi dostalo při čerpání zážitku akční střelby dne 14. 8. 2014. Pan Petr Novák ze společnosti NK-TEAM byl na nás jako na zákazniky arogantní, hrubý a velmi nepříjemný. Bohužel pravidlo "Náš zákazník-náš pán" zde již neplatí. Nemohu hodnotit sám zážitek jako takový, protože jsem nebyla jeho čerpatel. Ale ze svého pohledu mohu říct, že lidský faktor v osobě pana Nováka zde selhal. Za své peníze opravdu nebudu trpět hrubost, aroganci a zvyšování hlasu. Se zbytkem týmu jsem nepřišla do bližšího kontaktu, avšak na pohled na mě působili profesionálním dojmem. Bohužel chování tohoto typu od pana Nováka nemohlo zůstat bez odezvy, ač ke krokům tohoto typu obvykle nepřistupuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
Anonymní
22.7.2014
*
*
*
*
*

Dostal jsem tento dárek již podruhé a opět byl naprosto bezchybný. Perfektní výklad, vyšlo i počasí a tak jsme si užili dost zábavy s vůní střelného prachu. Mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zsenior
21.6.2014
*
*
*
*
*

Profíci,co umí potěšit oko milovníka zbraní a připravit super střelecký zážitek s pocitem,že je ta "práce" asi baví. Těším se na nové zážitky s NK-teamem. Z.T.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Sázavská 323
  • Stříbrná Skalice
  • 281 67
  • mapa